Урочистий захід, присвячений 202-й річниці від дня народження Т.Г.Шевченка

11 березня 2016 року о 1315 год. в приміщенні актової зали СЗШ № 36 м. Львова відбудеться урочистий захід, присвячений 202-й річниці від дня народження Т.Г.Шевченка.

Учитель української мови та літератури Петрунів В.Б. та учні 7-А та 9-А класів підготували літературно-музичну композицію «День, прожитий з Тарасом», присвячену Кобзареві.

Мета заходу: розкрити багатогранність творчої особистості великого українського поета та художника, велич та неповторність творчої спадщини митця, викликати інтерес до пісень на слова поета, відобразити актуальність творчості Т.Шевченка сьогодні, розвивати естетичні смаки учнів, спостережливість, уміння застосовувати знання та проявляти акторські здібності, виховувати любов до рідної мови та культури.

Учні під час святкового заходу виступатимуть у різних жанрах: читатимуть вірші геніального поета, співатимуть патріотичні пісні та пісні на слова Шевченка, представлятимуть авторські вокально-хореографічні композиції, сценки, які стосуватимуться окремих епізодів з життя генія. Свій талант глядачам також подарує і зразковий ансамбль танцю «Оазис» під керівництвом заслужених діячів естрадного мистецтва України Юрія та Ольги Полюг, який виконає на сцені хореографічну композицію «Думи мої, думи мої». Учні 9-А класу підготували та створили презентацію, дібрали цікавий та пізнавальний матеріал, влучний музичний супровід до свята.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!