Визначено переможців II-го міського конкурсу дитячих музичних мініатюр на тему "Хочу жити у безпеці" серед ДНЗ м. Львова.

25 листопада 2016 року в приміщенні Центру дитячої творчості «Веселка» (м.Львів, вул. Антоновича, 47) відбувся фінал II-го міського конкурсу дитячих музичних мініатюр на тему "Хочу жити у безпеці" серед дошкільних навчальних закладів м. Львова, організований управлінням освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради спільно з Головним управлінням ДСНС України у Львівській області.

Основна мета проведення цього конкурсу - навчання дітей правил пожежної безпеки, безпечної поведінки на автошляхах міста, діям в умовах надзвичайних ситуацій.

У фіналі конкурсу взяли участь команди-переможці районних етапів. Так, в залі ЦДТ «Веселка» у фіналі за перемогу змагалося 7 команд: ДНЗ №29, ДНЗ №88, ДНЗ № 129, ДНЗ №121, ДНЗ № 183, НВК "Один, два, три" та команда дитячого дошкільного будинку №1 Львівської міської ради.

На конкурс діти підготували цікаві та змістовні музичні театралізовані мініатюри із застосуванням вокальної, хореографічної та акторської майстерності. Постановки здійснювались дитячими колективами на основі авторських сценаріїв музичних керівників закладів та вихователів. Журі важко було визначити переможців, адже усі старанно готувалися та показали високий рівень знань та акторської майстерності.

Перше місце між собою розділили дві команди - ДНЗ №29 та дитячого дошкільного будинку №1 Львівської міської ради, друге місце посіли – ДНЗ №88 та 129, третє місце – ДНЗ №121, 183, а також дипломом за участь нагороджено НВК "Один, два, три".

Нагородження здійснювали Туровцев Віталій, начальник відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС України у Львівській області, завідувач сектору національно-патріотичного виховання та охорони дитинства управління освіти ДГП ЛМР О. Кондрат, Авдєєва Христина Ігорівна, провідний фахівець відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС України у Львівській області та директор МКМЦ «Галицьке юнацтво» Г. Макарчук.

/Files/images/2015-2016_nr/2/1.jpg

/Files/images/2015-2016_nr/2/2.jpg

/Files/images/2015-2016_nr/1/3.jpg

/Files/images/2015-2016_nr/2/4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!