130-річчю від дня народження Леся Курбаса присвячується…

/Files/images/2017/Лесь Курбас.jpg 22 і 23 травня 2017 року згідно плану роботи управління освіти ДГП ЛМР та Навчально-методичного центру освіти в Львівському академічному театрі ім. Л. Курбаса відбудеться міський фестиваль модерних театральних постановок присвячених 130-річчю від дня народження Леся Курбаса.

У фестивалі приймуть участь 125 учасників з 6 шкільних театральних гуртків (ЛУГГ, СЗШ № 22, 36, 50, 75, 91) та 2 театральних студій позашкілля (Шевченківського та Залізничного районів).

Фестиваль проводиться з метою популяризації творчої спадщини Леся Курбаса, поглибленого вивчення його мистецької творчості, залучення учнівської молоді до заходів, спрямованих на вшанування пам'яті українського режисера, актора, драматурга, публіциста та перекладача.

Особливістю цього фестивалю буде – модерність постановок. Молоді актори спробують з традиційних українських творів створити – модерні, чим покажуть свою обізнаність у творчості та діяльності багатогранного таланту українського актора та драматурга Леся Курбаса.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!