«Пам’ятаймо про наших героїв, що за волю поклали безцінне життя!»

21 листопада, у День Гідності та Свободи, у СЗШ № 27 м.Львова відбудеться заключний гала-концерт та нагородження переможців Мистецького фестиваль «Пам’ятаймо про наших героїв, що за волю поклали безцінне життя!»

У СЗШ № 27 м.Львова імені героя Небесної Сотні Юрія Вербицького другий рік поспіль відбуватиметься патріототичний мистецький фестивалю «Пам’ятаймо про наших героїв, що за волю поклали безцінне життя!». Цьогоріч активну участь у ньому взяли учні навчальних закладів Галицького та Франківського районів м.Львова.

Мета фестивалю - вшанування героїв Небесної Сотні та героїв АТО, виховання в учнівської молоді почуття високого патріотизму та національної свідомості.

Організаторами творчого фестивалю є відділ освіти Галицького та Франківського районів управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради та СЗШ № 27 м.Львова, у якій навчався герой Небесної Сотні Юрій Вербицький.

21 листопада о 13.00 год., у День Гідності та Свободи, у СЗШ № 27 м.Львова відбудеться заключний гала-концерт та нагородження переможців мистецького фестивалю.

Впродовж 8 та 9 листопада 2017 року учні 1-11 класів шкіл Галицького та Франківського районів м.Львова на базі СЗШ № 27 м.Львова ім. героя Небесної Сотні Юрія Вербицького взяли участь у відбірковому етапі фестивалю у конкурсах: художнього читання, у вокальному (солісти, дуети, тріо, ансамблі) та плаката на патріотичну тематику. Серед гостей була присутня дочка Юрія Вербицького Уляна. Вона висловила вдячність талановитим учасникам, які щиро прославляють патріотів сучасної України.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!