Повернутися до звичайного режиму

Відбудеться благодійна аукціон «Життя в дружніх долонях» з продажу дитячих книжок, виготовлених власними руками дітей дошкільного віку «Казка з моїх долоньок»

Шановні львів’яни!

13 грудня 2017 року о 16.00 год. у приміщенні Будинку вчених відбудеться благодійна аукціон «Життя в дружніх долонях» з продажу дитячих книжок, виготовлених власними руками дітей дошкільного віку «Казка з моїх долоньок»

Організатори аукціону:

- управління освіти ДГП ЛМР.

- Навчально методичний центр освіти м. Львова

За участі:

- Львівської обласної бібліотеки для юнацтва;

- інформаційно – освітнього волонтерського проекту «СонцеЛеви».

Мета акції – подарувати Грему Максиму незабутнє свято Миколая, підтримати дитячу віру в добро та казку, зібравши кошти на новий кардіостимулятор.

/Files/images/2017-2018/rzne/23755548_1960234380884953_359667307616283355_n.jpg

Книжки – лоти для аукціону - були любязно надані дошкільними навчальними закладами м. Львова, батьками, які взяли участь у виставці, приуроченій Дню української писемності та мови «Казка з моїх долоньок», за що ми дуже вдячні усім. Діти разом з батькими та педагогами власноруч виготовили книжки за такими номінаціями: «Книжка-іграшка» (книжка для читання і розглядання дітьми молодшого віку), «Незвичайна книжка», «Чарівна казка» (книги незвичайної форми і змісту), «Я і природа» (книги екологічного змісту), «Львів моє місто!», «Про мистецтво, культуру рідного краю» (книги про Львів, Україну чи побут українського народу). Ці книжки стануть не лише гарним, креативним, цікавим подарунком малюкам на Миколая, наповненим теплом, материнською та батьківською любов’ю та ніжністю, але й допоможуть врятувати життя хлопчика Грема.

Запрошуємо всіх охочих стати "янголами-охоронцями" для дитини на Миколая та допоможемо придбати кардіостимулятор .

Контакти:

методист з дошкільної освіти НМЦО м.Львова

О. Наконечна

тел. 067864935

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!