До Свята Святого Миколая дітям учасників АТО вихованці позашкільних навчальних закладів м. Львова підготували свято

Святковий вечір «Різдвяні етюди» для дітей учасників АТО, присвячений дню Святого Миколая, відбудеться 20 та 22 грудня 2017 року в приміщенні Центру творчості дітей та юнацтва Галичини за адресою: м. Львів, вул. Вахнянина, 29 (початок о 15.00 год.).

Свято «Різдвяні етюди» буде супроводжуватись веселими сценками, піснями, колядками, хореографічними виступами, які підготували вихованці позашкільних навчальних закладів м.Львова для діток, батьки яких були учасниками Антитерористичної операції на Сході України, захищаючи нашу державу, даючи нам можливість жити під мирним небом. А також, перед святковим концертом в холі залу для дітей буде організовано різноманітні конкурси.

Всім дітям Святий Миколай вручить солодкі святкові подарунки.

Участь у святковому дійстві візьмуть колективи: Центру творчості дітей та юнацтва Галичини, Будинку дитячої та юнацької творчості Личаківського району, Центру дитячої та юнацької творчості Залізничного району, Центру дитячої та юнацької творчості МЖК-1, Будинку дитячої та юнацької творчості Франківського району, Центру дитячої творчості "Веселка”, Будинку дитячої та юнацької творчості Шевченківського р-ну.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!