Акція "Казка з воїном"

26 грудня 2016 р. стартувала акція «Казка з воїном». В дошкільному навчальному закладі № 175 відбулася тематична розвага «Зустріч з нашими захисниками» для дітей старшого дошкільного віку групи «Віночок». Діти мали змогу зустрітись з особливим гостем з козацького роду, з незламним духом, воїном, героєм, захисником нашого миру та спокою Бжезинським Олександром.

Малюки подарували гостю часточку чарівного світу дитинства, глибину дитячої любові до Батьківщини. А також, віддали шану усім захисникам України: козакам, «небесній сотні» та побажали воїнам міцності духу і швидкого повернення з перемогою, склали свої дитячі молитви до Пресвятої Богородиці за наших воїнів – козаків сучасності.

Воїн Олександр подарував дітям авторську казку вихователя ДНЗ №175 Вивірки Г.Б. «Дарунок захисникам», а також прийняв активну участь у змаганнях: «Збудуємо оборонну стіну», «Хто швидше наносить хмизу для багаття» де перемогою стала дружба.

Діти та гості отримали багато позитивних емоцій. Вихованці ДНЗ №175 разом із педагогами підготували подарунки «обереги» воїнам АТО, що на Сході нашої матінки України, та передали їх через гостя.

/Files/images/2015-2016_nr/1/PC260148.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!