День відкритих дверей у 80-ій десантно-штурмовій бригаді

На виконання Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 роки, затвердженої ухвалою сесії Львівської міської ради 10 листопада 2016 року за № 1183, у рамках реалізації проекту «Основи військової підготовки» 22 лютого 2017 року проведено День відкритих дверей у 80-ій окремій десантно-штурмовій бригаді для учнів 10-11 класів навчальних закладів м. Львова.

Захід проводився за сприяння управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Навчально-методичним центром освіти м. Львова спільно з командуванням 80-ої окремої десантно-штурмової бригади. У військову частину завітали понад 250 учнів 10-11 класів у супроводі вчителів предмета «Захист Вітчизни».

День відкритих дверей розпочався у приміщенні клубу. До присутніх звернувся методист НМЦО Борис Шарун. Він ознайомив школярів з планом проведення Дня відкритих дверей, наголосив на практичному значенні заходу. Зазначив, що він, дозволить краще ознайомитися з військовими професіями.

/Files/images/2017/zahodi/Ден__вiдкритих_дверей_2.jpg

Заступник командира батальйону управління з особовим складом майор Вадим Слюсарчук ознайомив присутніх з історією бригади, її участю у миротворчих місіях на території інших держав, виконанням завдань по захисту східного кордону України протягом останніх трьох років.

Заступник військового комісара Галицько-Франківського об’єднаного районного військового комісаріату полковник Олександр Рудь звернув увагу старшокласників на особливості вступної кампанії у вищі військові навчальні заклади Міністерства оборони України.

У другій частині заходу школярам влаштували екскурсію частиною, показали зразки стрілецької зброї та бойової техніки, гуртожитки, де мешкають військові. Школярі оглянули експозицію Воєнно-історичного музею 58 будинку офіцерів, що знаходиться на території військової частини.

Учні спілкувалися із військовослужбовцями, отримали вичерпні відповіді на поставленні запитання, висловили слова вдячності за можливість побачити армійське життя зсередини.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!