Учні Львівського технологічного ліцею представлятимуть Україну!

Учні Львівського технологічного ліцею представлятимуть Україну

в травні 2017 року у м. Лос-Анджелесі та м. Х’юстоні (США) на Міжнародному науково-технічному конкурсі «Intel ISEF 2017» та «SWEEEP-2017»

Після проведення відбіркового етапу Всеукраїнського науково-технічного конкурсу «Інтел Еко Україна 2017» у м. Києві, з 31 січня до 03 лютого 2017 року, відбувся фінал цього престижного Конкурсу. Призові місця здобули: учениця 9 класу Вікторія Савченко з науково-дослідницьким проектом «Адаптивна віконна система»; учениця 9 класу Маргарита Чемерис (проект «Методика зменшення викидів в атмосферу сміттєспалювальними засобами»), учень 11 класу Володимир Котюк (за розробку серії конструкцій ціпків для інвалідів з вмонтованими гідравлічними фіксаторами); учениця 11 класу Анастасія Лівочка з проектом «Автоматичний дозатор-оптимізатор синтетичних миючих засобів».

Володимир Котюк також одержав спеціальний приз від Президентського фонду Леоніда Кучми «Україна».

Крім цього переможці Конкурсу змагалися також за вихід у суперфінал Конкурсу, у якому виборювали право представляти Україну на міжнародних конкурсах науково обдарованої молоді. За результатами суперфіналу і рішенням наукового журі Анастасія Лівочка репрезентуватиме Україну на Міжнародному науково-технічному конкурсі «Intel ISEF 2017» у м. Лос-Анджелес (штат Каліфорнія, США), 14-19 травня 2017 року; Володимир Котюк – на Міжнародному конкурсі «SWEEEP-2017» у м. Х’юстон (штат Техас, США), 03-08 травня 2017 року.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!