Загальноміський конкурс серед колективів ДНЗ м. Львова "Це МОЯ земля"

26 – 27 квітня 2017 року у Личаківському будинку дитячої та юнацької творчості відбувся загальноміський конкурс серед колективів ДНЗ м. Львова «Це МОЯ земля».

Метою даного заходу було формування ціннісного ставлення особистості дошкільника до українського народу, Батьківщини, держави, нації як найважливішого пріоритету національно-патріотичного виховання в ДНЗ, підвищення рівня професійних умінь педагогів із питань організації освітнього процесу в контексті національно-патріотичного виховання.

Конкурс проходив у двох номінаціях за вибором:

26 квітня 2017 р. «Найкраща робота із образотворчої діяльності на патріотичну тематику» взяли участь 25 ДНЗ м. Львова. Конкурс проходив у відповідності до розробленого Положення та передбачав представлення робіт у різних номінаціях: композиції, малюнки, об’ємні фігури, колективні роботи. Оцінювання здійснювалося за п’ятьма критеріями: використання різних технік образотворчого мистецтва, оригінальність задуму, різноманітність використаного для роботи матеріалу, відповідність персонажів темі Конкурсу, кольорова гамма роботи.
Переможцями стали:

І місце - ДНЗ № 94; ДНЗ № 12

ІІ місце - ДНЗ № 105; ДНЗ № 175

ІІІ місце - ДНЗ № 52; ДНЗ № 25

За креативний підхід з ознайомлення дошкільників із висвітлення незворотних подій в Україні відзначено роботи ДНЗ № 44, ДНЗ №144, ДНЗ № 187.

27 квітня 2017р. «Найкраща театралізована мініатюра на патріотичну тематику». Кожен колектив, котрий брав участь у номінації представляв театралізовану мініатюру, використовуючи жанри мистецтва: музику, літературу, хореографію тощо. Оцінювання здійснювалось за такими критеріями: використання різних жанрів мистецтва; оригінальність задуму, відповідність виступу темі Конкурсу, Костюми учасників та атрибути, артистизм учасників.

Переможцями стали:

І місце - ДНЗ «Веселка»; ДНЗ № 73

ІІ місце - ДНЗ «Дзвіночок»; ДНЗ № 57

ІІІ місце - ДНЗ № 94; ДНЗ № 30

За наймасовіший флешмоб відзначено НВК ш-с «Провесінь», ДНЗ № 129.

Окремо відзначено цінними подарунками вихованці ДНЗ № 121 Муравська Анна та вихованець ДНЗ№ 29 – Никируй Матвій.

Щиро дякуємо дитячому парку святкувань днів народжень «Дитяча планета» за підтримку конкурсантів та чудові подарунки. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

Вітаємо переможців та висловлюємо щиру подяку усім учасникам за творчість, креативність та фаховість, яку вони проявили у своїх роботах та виступах!

/Files/images/2017/zahodi/collage.jpg

/Files/images/2017/rzne/collage.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!