До Дня Незалежності України проведено тематично-туристичну мандрівку для учнівської молоді «Похід з воїном в гори»

24 – 25 серпня 2017 року до Дня Незалежності України відбулась тематично-туристична мандрівка учнівської молоді Львова з воїнами АТО «Похід з воїном в гори».

Таборування відбувалось на території дитячого позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Старт» у с. Коростів Сколівського району Львівської області. Захід проходив за підтримки Управління освіти ДГП Львівської міської ради в рамках реалізації Програми національно- патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 роки.

У заході прийняли участь учні Класичної гімназії при ЛНУ ім. І. Франка, НВК «Школи гімназії «Галицька», СЗШ № 23, СЗШ № 51 ім. І. Франка та учасники бойових дій в зоні АТО: Антон Петрівський - боєць добровольчого батальйону «ОУН», член проводу Добровольчого Руху «ОУН», у 2014 – 2015р.р. брав участь у бойових діях у с. Піски та на території Донецького аеропорту; Захар Саджениця – боєць чоти «Карпатська Січ» 2014 – 2015р.р., Добровольчого батальйону «ОУН» 2017р., брав участь у бойових діях в с. Піски та с. Кримське Луганської області; Тарас Катор – учасник бойових дій, медик.

Учні познайомились з учасниками учасники бойових дій в зоні АТО. В рамках тематично-туристичної мандрівки для учнів було організовано заняття з вогневої підготовки (розбирання та збирання автомата, пістолета, заняття з тактики ведення бою), стрільба з пневматичного пістолета по цілі, товариська зустріч з волейболу з воїнами АТО, похід в гори, купання на річці, вечірні співи біля ватри, заняття з медичної підготовки.

Відповідальний за проведення заходу - Андрій Левкун – методист НМЦО м.Львова, вчитель фізичної культури Класичної гімназії при ЛНУ ім.І.Франка, та Юрій Зюганов - вчитель фізичної культури НВК «Школи гімназії «Галицька».

/Files/images/2017-2018/fzkultura/12.jpg /Files/images/2017-2018/fzkultura/15.jpg

/Files/images/2017-2018/fzkultura/19.jpg /Files/images/2017-2018/fzkultura/25.jpg

Більше фото "Похід з воїном в гори" тут

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!