Львівські школярі позмагалися у знанні правил дорожнього руху

22 вересня 2017 року відбувся підсумковий етап міського брейн-рингу на кращого знавця Правил дорожнього руху серед школярів на тему «Руху правила вивчай - їх шануй та поважай». Змагання організовував Львівський міський координаційно-методичний центр «Галицьке юнацтво» спільно з Головним управлінням Національної патрульної поліції у м. Львові за підтримки управління освіти ДГП ЛМР.

Брейн-ринг проводився в рамках міського етапу Всеукраїнської профілактичної кампанії «Увага! Діти на дорозі» та мав на меті привернути увагу суспільства до проблем безпеки дорожнього руху, формування у дітей безпечних навичок поведінки на вулично-шляховій мережі, дбайливого ставлення до власної безпеки та безпеки оточуючих, виховання свідомого ставлення до неухильного виконання правил дорожнього руху, зміцнення позитивного іміджу органів національної патрульної поліції, вміння надавати першу домедичну допомогу, У ньому взяли участь команди 20-ти загальноосвітніх навчальних закладів м. Львова. Учасники показали хороші знання з правил дорожнього руху, продемонстрували практичне надання першої домедичну допомоги потерпілим у дорожньо-транспортних пригодах, знання з історії виникнення Правил дорожнього руху та дорожніх знаків, вміння діяти за ситуацією.

Журі, до складу якого входили представники патрульної поліції, центру безпеки життєдіяльності, а також учнівського самоврядування, відзначило високий рівень підготовки усіх команд.

Переможцями стали:

- І місце – здобула команда СЗШ №17,

- ІІ місце – виборола команда ССЗШ №5 ім. Кокорудзів,

- ІІІ місце – розділили команди НВК ім. В. Симоненка та Львівської гімназії «Престиж».

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!