Проект «LVIVTeenTalks»

Метою проекту «LVIVTeenTalks» є створення сприятливої атмосфери для учнів (9-11 класи) ЗНЗ м. Львова для виголошення коротких промов, інноваційних ідей у форматі TEDTalks іноземними мовами, які, за відсутності комерційних, релігійних чи політичних тем, дивують, надихають та стимулюють до набуття нових знань.

Основна ціль проекту полягає у розвитку навиків ораторського мистецтва в учнів, вміння говорити до групи людей іноземними мовами у структурований, виважений спосіб із наміром надати інформацію, вплинути чи розважити слухачів.

TED — платформа для ідей, які варті поширення. Це світова спільнота, яка вірить в те, що ідеї можуть змінювати світ. Початок цього руху датується 1984 роком, коли в США було вперше проведено конференцію присвячену технологіям, розвагам та дизайну. Після цього, подія набула популярності по всьому світу і має більш широкий спектр тем: медицина, бізнес, мікробіологія, космос, лідерство, психологія, тощо. Сьогодні TED — це міжгалузева конференція, що складається з серії коротких надихаючих промов. А місія руху — поширювати ідеї у спільнотах по всьому світу. TEDxKyiv - локальна незалежна конференція, що працює за ліцензією TED. З 2009 року представлено найцікавіщі ідеї в освіті, науці, психології, підприємництві, енергозбереженні і навіть в сфері космосу. Зі сцени TED[x] про свої ідеї та проекти розповідають провідні вчені світу, політологи та соціологи, художники і дизайнери, програмісти і професори університетів. Все це аби довести, що ідеї мають та можуть змінювати світ навколо кожного з нас.

Учням 9-11 класів ЗНЗ м. Львова пропонується підготувати і виступити з 2-ма промовами у форматі TEDTalks. У рамках реалізації цього проекту учні матимуть змогу взяти участь у тренінгу з ораторського мистецтва. За результатами двох виступів журі визначить переможців, які будуть нагороджені цінними призами.

Протягом останніх 5-ти років серед учнів 8-11 класів проводилися конференції та конкурси ораторського мистецтва, у яких учасники мали можливість виступити з власними дослідженнями та промовами. Цього разу учням пропонується новий формат виступів, який набув популярності в цілому світі та в Україні зокрема.

Більш детальна інформація: Матис С.Ю., методист НМЦО (тел. 0677070497).

Відомі виступи можна подивитися за посиланням https://www.ted.com/

https://www.facebook.com/tedxkyiv/

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!