«Ourcraft» - сучасні технології, що доступні в середній освіті»

18 грудня за підтримки управління освіти , Lviv IT Cluster та ІТ-компанією LITS в лекторії Lviv IT School відбулась зустріч з львівськими освітянами. Захід відвідало понад 50 представників шкіл міста. Спікери обговорювали презентували реальні можливості впровадження 3D візуалізації/моделювання в навчальний процес на прикладі програми “Ourcraft - сучасні технології, що доступні в середній освіті”.

Сучасна 3D візуалізація допомагає покращити навчальний процес, змінивши акцент у навчанні - учень, вивчивши теорію, можна одразу перевірити та отримати результат своєї роботи.

Основна ідея проекту - змінити одноманітний формат подачі інформації на уроках та зацікавити дітей у вивченні предметів шкільної програми, впровадивши у навчання 3D-моделювання та друк. Цей проект вже діє з вересня на базі львівської школи СЗШ східних мов бойових мистецтв "Будокан".

Крім того, до воркшопу долучилась представниця світового руху мейкерів у Львові - Ярослава Яковлєва, яка поділилась своїм досвідом в альтернативній освіті, розповіла про суть мейкерствата чим воно цікаве поколінню Y, Z. Продюсер львівської виставки-ярмарки винахідників, мрійників та стартаперів мотивувала вчителів долучатись до освітніх програм зі STEAM-освіти.

До 25 січня всі школи, що приймають участь у проекті "Ourcraft" подадуть власні пропозиції подальшого впровадження сучасних технологій у навчання.

/Files/images/2017-2018/rzne/kiCUJBtSpA8eifclxxsQs226ySaoh3_G.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!