Благодійний захід "Слава во вишніх Богу, а на землі мир людям"

6 лютого 2017 року о 17.00 год. в актовому залі початкової школи СЗШ №100 м. Львова (вул. Величковського, 14а) відбудеться благодійний захід “Слава во вишніх Богу, а на землі мир людям".

«Благодійний захід з ініціативи колективу школи спрямований на підтримку проекту створення громадського простору біля школи. Перед заходом відбуватиметься добровільний збір коштів для реалізації проекту «Громада в дії» у вигляді створення громадського простору біля школи. За проектом передбачено, якщо мешканці мікрорайону зберуть необхідну кількість коштів, то буде можливість дофінансування проекту фондом Європейського Союзу і втілення ідеї в життя, яка полягає у будівництві літньої сцени та відпочинкового поля з озелененням. Учні школи брали участь у зйомці відеоролика, в якому закликали підтримати проект, адже зацікавлені проводити влітку час змістовно та корисно», - зазначає заступник директора з виховної роботи п. Маряна Батюк.

Духовний вечір відбудеться за участі: оркестру Львівської Духовної семінарії Святого Духа, вокально-інстрементального колективу СЗШ 100 «Вишиванка» та учнів школи.

Колектив закладу щиро запрошує гостей!

Відповідальна особа: заступник директора з виховної роботи СЗШ № 100 Батюк М. В. 0973197608.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!