«Tackling Testing and Tracking Progress» для вчителів англійської мови м. Львова

У рамках Львівського Форуму 10 вересня 2015р. на базі Львівської лінгвістичної гімназії проведено тренінг «Tackling Testing and Tracking Progress» для вчителів англійської мови міста за сприяння міжнародного освітнього центру «Pearson-Dinternal». Учасники тренінгу мали можливість познайомитися та прослухати презент ера Філіпа Варвіка, який закцентував увагу слухачів на важливості складання іспитів зі знання англійської мови для отримання міжнародного сертифікату.

Філіп Варвік - досвідчений викладач і тренер зі стажем роботи більш як 25 років, який має досвід роботи у Китаї, Італії, Бразилії, Аргентині, Польщі та Великобританії. На даний час він очолює мережу приватних шкіл та проводить тренінги для вчителів англійської мови.

Під час тренінгу учасники обговорили різноманітні підходи до тестування та його оцінювання та різницю між викладанням англійської мови та підготовці до складання іспиту з іноземної мови. Філп Варвік запропонував до уваги учасників низку технологій та вправ, які сфокусовані на підготовку учнів до міжнародного іспиту.

Учителі виконували завдання презент ера, висловлювали власне бачення проблеми, обговорювали питання в парах та групах.

Невимушена атмосфера, дотепні жарти презент ера, цікаві новітні прийоми, які можна використати на уроці, неперевершена мова забезпечили доповідачу успіх.

У ході тренінгу учасники мали можливість вислухати представників міжнародного освітнього центру «Pearson-Dinternal» , які поділилися своїми планами щодо співпраці з НМЦО м. Львова у сфері надання методичного супроводу вчителям англійської мови. Методист НМЦО С. Матис подякувала Світлані Малетич (директору філії компанії «Дінтернал бук» у західному регіоні), Ользі Ярській (представнику видавництва Pearson у західному регіоні), Філіпу Ворвіку, Альоні Зарахович (директору Естуа, офіційному представнику РТЕ в Україні) та Світлані Сорочинській (керівнику методичного відділу міжнародного освітнього центру «Pearson-Dinternal»)

Методист НМЦО м.Львова Світлана Матис

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!