Відбулося нагородження переможців міського етапу Всеукраїнського профілактичного заходу "Увага! Діти на дорозі!"

13 жовтня 2015 року о 15.00 год відбулося нагородження переможців міського етапу Всеукраїнського профілактичного заходу "Увага! Діти на дорозі!" в приміщенні УДАІ у Львівської області (вул. Городоцька, 124).

«З початку 2015 року на автошляхах м. Львова сталося 42 ДТП за участі дітей, які відвідують заклади освіти м. Львова. В цих ДТП діти отримали травми різного ступеню важкості. Основними причинами автопригод за участю дітей було те, що вони раптово вибігали на проїзну частину з-за транспортних засобів, переходили через дорогу у невстановлених місцях, здійснювали рух на велосипедах у невстановлених місцях. Як показує практика минулих років, саме на початку навчального року значно зростає кількість ДТП за участю чи з вини дітей. Тому, з метою активізації роботи з попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, привернення уваги громадськості до проблем гарантування безпеки руху неповнолітніх, управлінням освіти ДГП ЛМР спільно з працівниками ВДАІ ГУМВС у Львівській області проводиться захід «Увага! Діти на дорозі!». Адже безпека на дорогах - це обов'язок, який вимагає великої відповідальності від батьків маленьких дітей, вихователів і педагогів закладів освіти, і цим ні в якому разі не можна нехтувати», - зазначила під час нагородження переможців О. Кондрат, завідувач сектору національного виховання та охорони дитинства управління освіти ДГП ЛМР.

Під час проведення заходу «Увага! Діти на дорозі!» у навчальних закладах м. Львова були організовані конкурси: на кращий малюнок «Увага водіям! Діти на дорозі!», на кращий відеосюжет та фотосюжет «Ми пішоходи», на кращий альбом-звіт про проведену профілактичну роботу, твір декоративно-прикладного мистецтва на дану тему, а ткож підготовлені учнівські пам’ятки пішохода, проведені тематичні лінійки, вікторини із безпеки дорожнього руху, пройшли виступи агітбригад загонів ЮІР, відбулося опитування учнів 5-11-их класів на знання правил дорожнього руху, виготовлялись стінгазети, проводились виховні години та ін. З учнями початкових класів розроблені схеми маршруту «Безпечна дорога з дому до школи». У багатьох школах міста були організовані зустрічі учнів з інспекторами ВДАІ ГУМВСУ у Львівській області та працівниками МКМЦ «Галицьке юнацтво», які проводили профілактичні заходи з питань безпеки руху.

На міський конкурс діти підготували цікаві малюнки, актуальні відео- та фотосюжети, роботи декоративно-прикладного мистецтва, змістовні альбоми-звіти про проведену роботу. Переможці конкурсу відзначалися у 5 номінаціях: «Дитячий малюнок», «Фото», «Відеосюжет», «Роботи декоративно-прикладного мистецтва» та «Альбоми-звіти».

Найкращі з художніх робіт дітей були виставлені на огляд представників управління ДАІ у Львівській області, управління освіти Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради. Важливо, що освітяни та правоохоронці відзначили неабиякий талант кожного з юних художників, які підійшли до виконання завдання із розумінням.

Нагородження здійснювали завідувач сектору національно-патріотичного виховання та охорони дитинства управління освіти ДГП ЛМР О. Кондрат, начальник УДАІ Львівської області Т. Хутняк та директор МКМЦ «Галицьке юнацтво» Г. Макарчук. Всі діти отримали нагороди від управління освіти ДГП ЛМР та УДАІ у Львівській області.

/Files/images/2015-2016_nr/vihovna/IMG_3431.jpg /Files/images/2015-2016_nr/vihovna/IMG_3477.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!