Вітаємо «Витівників клубу любителів музики» — переможців конкурсу від журналу «Музичний керівник»!

Щороку журнал «Музичний керівник» організовує для своїх читачів конкурси, які дають змогу виявити найактивніших, найкреативніших педагогів, а їм у свою чергу — усебічно презентувати творчий педагогічний досвід та ще й отримати за це цінні подарунки.

Так і цьогоріч, витівники клубу любителів музики довели, що вони— педагоги, які натхненно плекають музичні здібності маленьких магістрів-пізнайок. Для участі у конкурсі вони надсилали творчі розробки сценаріїв, програм фахових конкурсів, проектної діяльності, конспекти відкритих музичних занять, які були апробовані на засіданнях методичних об’єднань музичних керівників.

Найцікавіші роботи будуть презентовані на шпальтах журналу «Музичний керівник». Але, як і у будь-якому змаганні, серед майже сотні авторів редакції потрібно було обрати найкращих.

Цього року володарями третього місця стали Надія ГЕРАСИМІВ та Олена ЛОМАКІНА— вихователь-методист та музичний керівник ДНЗ №176 «Пізнайко», м.Львів. Вони отримають цінний подарунок та почесний диплом, а головне— можливість ознайомити зі своєю авторською розробкою широке коло освітян.

«Приєднуйтеся до підкорення творчих вершин у наступних конкурсах і… до зустрічі на мистецькому Олімпі!», — запрошує головний редактор журналу «Музичний керівник» Тетяна Кулішко.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!