«Working with Mixed-Ability Groups»

У нашому місті вже стало доброю традицією запрошувати носіїв мови для проведення навчальних семінарів та тренінгів для вчителів іноземних мов. Усі ми розуміємо, що нам не обійтися без використання новітніх методик, якщо хочемо, щоб наші учні отримали якісні знання та досягли високих результатів.

21.10.2015 року вчителі англійської мови мали приємну нагоду спілкуватися з Едмундом Дадлі, тренером з питань викладання англійської мови на тему: «WorkingwithMixed-AbilityGroups»

Едмунд Дадлі провів відкритий урок з учнями Львівської правничої гімназії на тему «Типи подорожуючих. Хто ти». Учні обговорили різні типи подорожей і якому з них вони віддають перевагу. Метою уроку був розвиток навиків говоріння і слухання, а також робота з новим вокабуляром.

Усіх присутніх на уроці вчителів вразила легкість подолання мовного бар’єру завдяки тактовності та почуттю гумору тренера. Кожен учень взяв участь в обговорення та висловив власну думку. Учні розповіли Дадлі про цікаві місця Львова і запросили його відвідати їх. Електронне забезпечення підручника забезпечило інформаційну насиченість уроку. Робота в парах сприяла розвитку навиків говоріння.

Після завершення уроку відбулося обговорення методів та прийомів, використаних на уроці. Під час дискусії тренер та вчителі висловили своє бачення використання тих чи інших технологій, але всі зійшлися на думці, що приємна невимушена атмосфера, сучасні технології та чітка мотивація є рушійними розвитку особистості та її мовленнєвих компетенцій.

За словами представників видавництва Oxford, за сприяння яких і відбулася така зустріч, усі вчителі, які були присутні на уроці, отримають комплект підручників «INSIGHT».

Друга частина зустрічі – семінар - була надзвичайно інформаційною, насиченою методичними прийомами та реальними прикладами. Едмунд Дадлі поділився особистим досвідом роботи з учнями, які мають різні навчальні можливості. За його словами, дуже важливо надати учням право вибору, тоді відповідальність за вибрану роботу подвоюється.

Наприкінці семінару представники видавництва Oxford провели розіграш комплектів підручників, які, звичайно, стануть у пригоді вчителям.

Методист НМЦО Світлана Матис

/Files/images/2015-2016_nr/anglyska/IMG_20151021_141204.jpg /Files/images/2015-2016_nr/anglyska/IMG_20151021_141015.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!