«LvivForKids»

Львів – привітний, затишний, загадковий і привабливий. Львову є чим і ким пишатися. Львову є про що розповісти. Вперше маленьким львів’янам Львів розповість про себе англійською мовою завдяки посібнику «Lviv For Kids». Мандруючи вузенькими вуличками та затишними парками, відвідуючи прекрасні театри та музеї, діти зможуть ознайомити своїх іншомовних друзів зі своїм рідним містом.

Автори Чарковська Катерина Юріївна (заступник директора з навчально-виховної роботи з іноземної мови, вчитель англійської мови, спеціаліст першої кваліфікаційної категорії ЛСЗШ І ступеня № 53) та Куровець Світлана Ярославівна (вчитель англійської мови, спеціаліст другої кваліфікаційної категорії ЛСЗШ І ступеня № 53) та рецензент Світлана Матис (методист НМЦО м. Львова) уклали цей посібник для учнів молодшого шкільного віку як додатковий компонент для використання на уроках англійської мови у початковій школі. Барвисті фотографії, цікаві історії та різноманітні вправи сприятимуть ефективному вивченню та закріпленню лексики з передбачених програмою тем.

Різноманітність та комунікативна спрямованість матеріалів робить цей посібник незамінним помічником на уроках англійської мови. Гортаючи посібник «Lviv For Kids», дитина не лише весело і з користю проведе час, а й розвиватиме навики слухання , читання, говоріння та письма.

10 лютого 2016 року на базі ЛСЗШ І ступеня № 53 вчителі англійської мови представили посібник «Lviv For Kids» та провели майстер-клас «4 Simple Tricks». Учні 2-3 класів продемонстрували свої знання з англійської мови, розповівши оповідання, вірші та виконавши пісню про Львів. Увесь використаний матеріал - з посібника «Lviv For Kids». Під час проведення майстер-класу вчителям запропоновано виконати завдання комунікативного спрямування, використовуючи матеріали посібника «Lviv For Kids».

Усі учасники майстер-класу відзначили високу майстерність авторів посібника, значущість та актуальність матеріалу та доцільність у його використанні на уроках англійської мови.

Методист С.Матис висловила сподівання на активність вчителів англійської мови міста у створенні підручників та посібників для вивчення англійської мови.

С. Матис, методист НМЦО м. Львова

«Lviv For Kids» тут

/Files/images/2015-2016_nr/anglyska/IMG_20160210_152939.jpg /Files/images/2015-2016_nr/anglyska/IMG_20160210_154650.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!