У Львові триває Тиждень безпеки дорожнього руху

Цього року Тиждень безпеки дорожнього руху в закладах освіти м. Львова пройде з 18 по 22 квітня. Усі заходи матимуть на меті привернення уваги суспільства до проблеми дитячого травматизму на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки пішоходів та велосипедистів.

Програма Тижня буде включати наступні заходи: уроки в навчальних закладах з правил та безпеки дорожнього руху за участі представників патрульної поліції м. Львова, виступи кращих команд Юних інспекторів руху перед однолітками, тренінги з велосипедної безпеки для учнів 8-10 класів, майстер-класи з фігурного водіння велосипеду, навчання з надання першої долікарської допомоги, круглі столи з питань забезпечення безпеки дорожнього руху, виставки малюнків, конкурси, презентації та інші заходи.

18 квітня 2016р. на базі СЗШ №90 відбулося відкриття Тижня безпеки дорожнього руху за участі представників Патрульної поліції м. Львова та управління освіти ДГП ЛМР. На уроці у 2-Б класі у 2-Б класі (кл. керівник Грудка С.В.) були присутні п. Олена Кондрат, завідувач сектору національного виховання та охорони дитинства УО ДГП ЛМР та представники патрульної поліції м.Львова. Інспектор патрульної поліції м. Львова, Проців Віра, провела цікаву гру для дітей щодо вивчення дорожніх знаків та правил поведінки на вулично-дорожній мережі і. А також, в навчальному закладі було організовано практичні заняття на подвір'ї школи з учнями 4-Б кл.«Безпечна дорога від школи до дому» (кл.кер. Стадник С.П.) тапрактичні заняття загону Юних інспекторів руху з учнями 2-х класів (педагог-організатор Гладун С.Б.), тематичну виставку дитячих малюнків "Дорога і дорожні знаки" (1-Б кл., кл.кер. Скіра О.Й). Проведено уроки в 1-11 класах на тему:"Безпека на дорозі – безпека життя".

«Безпека на дорогах - це обов'язок, який вимагає великої відповідальності від батьків маленьких дітей, вихователів і педагогів закладів освіти, і цим ні в якому разі не можна нехтувати. Ми всі зобов’язані навчати дітей Правилами дорожнього руху з дитинства. Знання правил дорожнього руху запобігає аварії і зберігає життя багатьох людей. Вважаючи важливим навчання дітей молодшого шкільного віку правилам дорожнього руху, ми спільно з представниками патрульної поліції м. Львова реалізовуємо навчання дітей правилам дорожнього руху у вигляді різноманітних ігор. Даний підхід до навчання дозволить дітям краще засвоїти матеріал, розширить кругозір, допоможе у засвоєнні знакової системи позначень, допоможе соціалізації дітей у суспільстві.…», - зазначила О. Кондрат, завідувач сектору національного виховання та охорони дитинства управління освіти ДГП ЛМР.

19 квітня 2016 року в приміщенні Головного управління Національної поліції у Львівській області відбулося нагородження переможців міського етапу Всеукраїнського дитячого творчого конкурсу «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху», який було організовано управлінням освіти ДГП ЛМР. Конкурс проводиться з метою вивчення та закріплення дітьми правил дорожнього руху, навчання у дітей дбайливого ставлення до власної безпеки та безпеки оточуючих. На конкурс були представлені дитячі роботи за напрямками: малюнки, твори декоративно-прикладного мистецтва та фотографії, у яких висвітлювалася тематика безпечної поведінки на дорогах та вулицях. Журі відзначило високий художньо-мистецький рівень дитячих робіт, оригінальність ідей та творчий підхід. Особливою майстерністю вирізнялися твори декоративно-прикладного мистецтва, які підготували вихованці ДНЗ міста. Ще раз вітаємо переможців!

/Files/images/2015-2016_nr/zahodi/патрул_3.jpg

/Files/images/2015-2016_nr/zahodi/IMG_4923.jpg

/Files/images/2015-2016_nr/zahodi/патрул_1_(1).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!