У Львівському академічному театрі ім. Леся Курбаса відбувся перший день міського фестивалю модерних театральних постановок

23 травня 2017 року в Львівському академічному театрі ім. Леся Курбаса відбувся перший день міського фестивалю модерних театральних постановок, присвячених 130-річчю від дня народження Леся Курбаса. Метою даного заходу була популяризація творчої спадщини Леся Курбаса, поглибленого вивчення його мистецької творчості, залучення учнівської молоді до заходів, спрямованих на вшанування пам'яті українського режисера, актора, драматурга, публіциста та перекладача.

У цей день на великій сцені виступили колективи: СЗШ № 50 ім. А. Макаренка з постановкою "Місце під сонцем", УДЮМК Шевченківського району з постановкою "Майстерня осені" та ССЗШ № 91 із постановкою "Отак загинув Гуска" М. Куліша. Усі колективи відзначилися оригінальністю у підході до поставлених творів, проявили неабиякий хист та акторську майстерність.

У Фестивалі всі колективи були відзначені дипломами за участь, подяками для керівників та цінними подарунками у вигляді пам'ятних кубків і книг - для колективів та дипломів і солодощів для кожного учасника від "Майстерні карамелі".

За гостинний прийом дякуємо дирекції та працівникам сцени Львівського академічного театру ім. Леся Курбаса, які координували, озвучували та освітлювали наш захід. За експертну оцінку акторської майстерності учасників фестивалю дякуємо Наталії Меншиковій - художньому керівнику театру "Domus", Миколі Березі - директору театру ім. Леся Курбаса та Олександрі Гурин - методисту НМЦО м.Львова. За надані призи дякуємо Видавництво "Світ" та "Майстерня карамелі".

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!