Особливості проведення профорієнтаційної роботи з допризовною учнівською молоддю

18 та 20 лютого 2015 року на базі 58 Будинку офіцерів МО України відбувся семінар «Особливості проведення профорієнтаційної роботи з допризовною учнівською молоддю» для викладачів предмета «Захист Вітчизни» загальноосвітніх закладів міста, організований Навчально-методичним центром освіти м. Львова спільно з департаментом гуманітарної політики управління освіти.

Мета заходу - надання інформаційної та методичної допомоги вчителям щодо покращення профорієнтаційної роботи з допризовною учнівською молоддю.

До участі в заході були запрошені:

Деленко Петро Володимирович – державний службовець відділу комплектування та призову, підготовки до військової служби Львівського обласного військового комісаріату;

капітан Фукалов Олег Євгенович – старший офіцер відділення комплектування Галицького, Франківського та Сихівського ОРВК;

капітан Казарцев Анатолій Валерійович – старший офіцер відділення комплектування Личаківського, Залізничного та Шевченківського ОРВК;

Литвинко Микола Йосипович – начальник групи психолого-педагогічного забезпечення підготовки військових фахівців Академії сухопутних військ;

майор Каранько Олег Євгенович – помічник начальника навчального відділення Військового коледжу сержантського складу Академії сухопутних військ.

Зі вступним словом до присутніх звернувся методист НМЦО Борис Шарун, який наголосив на основних завданнях освітян на тлі складного воєнно-політичного стану, серед яких і надалі залишаються актуальними розвиток особистості учнівської молоді, формування їх готовності до захисту Батьківщини.

Представники обласного та районних військкоматів ознайомили присутніх із переліком вищих військових навчальних закладів та з умовами вступу до них.

Із доповіддю щодо особливостей вступу до Академії сухопутних військ виступили М. Литвинко та О. Каранько. Вони повідомили про правила прийому до навчальних закладів, які готують військових фахівців. Присутнім було запропоновано відповідні інформаційні матеріали.

Підсумовуючи, Б. Шарун наголосив, що питанню профорієнтаційної роботи буде й надалі відводитися особлива увага під час проведення запланованих заходів.

Методист НМЦО Б. Шарун

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!