Відбувся круглий стіл «Обмін досвідом використання інноваційних технологій та інтерактивних методів навчання вчителями хімії»

19 лютого 2015 р. для вчителів хімії, що атестуються у 2015 р., у НВК ім. В. Стуса відбувся круглий стіл «Обмін досвідом використання інноваційних технологій та інтерактивних методів навчання вчителями хімії». У заході взяли участь 23 вчителів з усіх районів міста, а господарі Кіт Т.В. та Акерман Л.В. забезпечили прекрасні умови для його проведення. Учасники круглого столу рекомендують використати наступний досвід вчителів:

- Кіт Т.В., НВК ім. В.Стуса із створення класів з поглибленим вивченням хімії і школах гуманітарного профілю та шляхи вирішення проблем викладання хімії в них.

- Городиського І.Й. , Школа І-ІІІ ступеня – гімназія із застосування методу алгоритмів при розв’язуванні хімічних завдань. Також можна використати електронний підручник по підготовці до ЗНО Івана Йосиповича , розміщений на сайті horivan@i.ua

- Ярошевич В.В., Правнича гімназія із застосування комп’ютерних програм для тестового контролю знань та проведення інтелектуальних ігор.

- Чучвери І.В., СЗШ № 90 із методики підготовки команди до участі у конкурсі «Юних хіміків» та дослідному проекті «Кристал».

- Сапруки Л.С., СЗШ № 38 із проведення інтегрованих уроків та виховних заходів.

Крім цього досвідом застосування інновацій на уроках хімії поділились:

· Сняданко Т.М., СЗШ № 17;

· Марійко Л.С., НВК ім. В.Симоненка;

· Оринчак Н.Я., СЗШ № 72;

· Хабалюк Я.Д. СЗШ № 92;

· Чериба Н.М., Н.М. СЗШ № 54.

Методист НМЦО Г. Лущик

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!